برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

قلیه چغندر درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


قلیه چغندر



در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم قلیه چغندر را آموزش دهیم. این غذا بسیار مقوی و سنگین میباشد. در این خوراک گوشت جایی ندارد اما به دلیل مواد متعدد و بسیار زیادی که در آن قرار گرفته آن را سنگین و تبدیل به یک غذای اصلی میکند. برای درست کردن این خوراک باید به سبزیجات تازه دسترسی داشته باشید چون این یک غذای مازندرانی است.

   مدت زمان پخت : ... دقیقه
  مناسب برای ... نفر




  مواد مورد نیاز :


چغندر : (ترجیحا متوسط) 3عدد
باقالی : دو پیمانه
عدس : یک پیمانه
شنبلیله : یک دسته
نعنا : یک دسته
تره : یک دسته
جعفری : یک دسته
رب انار : یک تا 2 قاشق غذاخوری (بنا به ذائقه افراد)
گلپر نمک (نمک مخلوط با پودر گلپر ) : به میزان دلخواه
سیر داغ : حدود یک قاشق غذاخوری ( بنا به ذائقه افراد متغیر می باشد)
پیاز : 2 عدد بزرگ
فلفل : به میزان دلخواه
آب نارنج : یک چهارم پیمانه
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
نعنا داغ : برای تزیین



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


عدس را از قبل خیسانده و چغندر و سبزی ها را پاک کرده و میشوییم و بعد از خشک شدن آن ها را خرد می کنیم. باقالی ها را که ترجیحا تازه باشد دو پوست کرده و می شوییم. چغندر ها را بنا به سلیقه به صورت حلقوی بریده و یا اینکه آن ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم. پیاز ها را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا سبک شود ولی زیاد سرخ نشود. سیر داغ را هم آماده می کنیم. چغندر را پخته بعد سبزیجات و عدس و باقالی را روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و بعد به چغندر اضافه میکنیم. اواسط طبخ رب انار و آب نارنج و فلفل و گلپر نمک ودر اواخر هم پیاز داغ و سیر داغ را اضافه می کنیم. میتوانیم به دلخواه حدود 1-2 قاشق غذاخوری پودر سبوس برنج هم اضافه کنیم ( من خودم به خاطر خواصی که داره تو اکثر غذا ها از آن استفاده می کنم ) . درخاتمه پس از اینکه غذا کمی جا افتاد آن را سرو میکنیم .این غذا نباید زیاد آبکی باشد .


۱- به این غذا چنگِل تِرشی هم می‌گویند.
2- این غذا را با نان سرو می‌کنند.
3- این غذا غلظتی به اندازه‌ی آش ترش دارد.
۴- چغندر پخته را همراه با آبش به حبوبات اضافه می‌کنیم.
۵- ترشی این غذا بستگی به ذائقه‌ی شما دارد. می‌توانید از آب نارنج کمتر یا بیشتر استفاده کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد