ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم ترشی درست کردن با گیلاس را آموزش دهیم. گیلاس به دلیل شیرین بودن هنگامی که به ترشی تبدیل شود مزه ی ملسی پیدا میکند که بسیار طعم هیجان انگیز (!!) و خوشمزه ای دارد.
حتما این ترشیِ شیرین را درست کنید و امتحان کنید ...
مدت زمان پخت : 20 روز
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
ترشی : نیم کیلو
سرکه : به مقدار لازم
فلفل دانه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
ترخون : چند برگ
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
دم گیلاس را از بین برده گیلاس های محکم و سالم را انتخاب کرده کنار بگذارید ، سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود ، سپس گیلاسها را در بطری ریخته روی آن سرکه و نمک بریزید و به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه اضافه کنید و سه روز بعد سرکه را دور ریخته ، سرکه تازه در آن بریزید و دوباره با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده پس از 15 الی 20 روز مورد استفاده قرارش دهید .