ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم ترشی درست کردن با آلبالو را برایتان آموزش دهیم. اما ابتدا لازم میدانم به دلیل تصویر دلخراشی که در بالا گذاشتم و باعث ریزش آب از لب و لوچه تان شدم از شما عذر خواهی کنم !!
اما جدای از شوخی دیگر کسی نیست که بتواند از این ترشی بگذرد چون با دل و دین آدم و روان انسان بازی میکند ! این ترشی را درسشت کنید و یک مزه ی خاطره انگیز در دهان و ذهنتان ایجاد کنید ...
لامذهب ...
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای x نفر
مواد مورد نیاز :
آلبالو : یک کیلوگرم
نمک وسرکه : به اندازه کافی
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
کار درست کردن آن را معمولاً با تمیز کردن آلبالوها, ریختن آن ها در صافی و خواباندن چند ساعته در نمک انجام می دهند و سپس آلبالوها را در ظرف دهان گشادی می ریزند و از سرکه پر میکنند.
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته و مقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و ظرف را از سرکه پر میکنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم .