ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک غذای هندی را آموزش دهیم که سرشار از مواد غذایی است!! یعنی از تعداد ماده های غذایی زیادی تشکیل شده ... این خوراک هندی از 15 ماده غذایی درست میشود که فلفل هم مانند تمام غذاهای هندی در آن موجود است.
این خوراک از تعداد زیادی ادویه و طعم دهنده تشکیل شده است.
مدت زمان پخت : 50 دقیقه
مناسب برای 6 نفر
روغن سبزیجات: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد، خلال شود.
سیر: 2 حبه،خرد شود.
چوب دارچین: یک عدد
هل از پوست در نیامده: 6 عدد
زیره: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
آب سبزیجات: 3 پیمانه
برنج دانه بلند: 2 پیمانه
لوبیا سبز خرد نشده: 175 گرم، سر و ته آن زده شود.
گل کلم: 200 گرم، به گلچههای کوچک تقسیم شود
قارچ: 100 گرم، دو نیم شود.
ماست کم چرب: 4/1 پیمانه
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
• روغن را درون قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
• سیر و پیاز را در روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید.
• دارچین، هل، زیره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه کنید و 30 ثانیه آنها را حرارت دهید.
• برنج را به ظرف اضافه کرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط کنید، سپس آب سبزیجات، لوبیا، گل کلم و قارچ را به آنها اضافه کنید.
• قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه آب آن جذب شود، بگذارید بجوشد.
• سپس حرارت را تا حد امکان کم کرده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، آن را حرارت دهید.
• چوب دارچین را از درون قابلمه بیرون آورید.
• غذا را در طرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز و بادام بو داده بریزید و همراه با ماست آن را میل کنید.