ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر را به صورت تصویری و همراه با عکس مراحل آن به شما آموزش دهیم.
در واقع این مطلب شامل دو ترشی میشود اما چون هر دو شکم پر بودند و میتوانید در شکم هر دو از یک نوع مواد استفاده کنید آن را در یک مطلب با هم آورده ایم. این ترشی را هم یاد بگیرید.
مدت زمان پخت : دو هفته
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
فلفل دلمه ای : چهار عدد
گوجه فرنگی : شش عدد
ترشی لیته مخلوط : چهار کاسه ماست خوری
نمک : یک قاشق غذاخوری
سرکه : چهار لیوان
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
چهار عدد فلفل دلمه ای درشت در رنگهای مختلف، حتی الامکان کف فلفل دلمه ای ها صاف باشد (حدود نیم کیلوگرم)، شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت (حدود 800 گرم)
حدود چهار لیوان سرکه به حدی که روی ترشی را بگیرد. برای هر چهار لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری نمک استفاده میکنیم.
چهار عدد فلفل دلمه ای را شسته، داخل آن را خالی میکنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر میکنیم و در ظرف شیشه ای قرار میدهیم.
همچنین شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت را شسته، داخل آن را خالی میکنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر میکنیم و در ظرف شیشه ای قرار میدهیم.
هر چهار لیوان سرکه را با یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده، روی ترشی را با آن پر کنیم و در آن را بسته برای مدت یک هفته ترشی گوجه فرنگی و دو هفته ترشی فلفل دلمه ای را در دمای اتاق نگهداری میکنیم تا ترشی آماده استفاده شود.