ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی زیتون پرورده را آموزش دهیم. این پیش غذا که در رسته ی ترشیجات جای میگیرد از جمله غذاهای گران قیمت به شمار میرود و برای از ما بهترون است! اما شما میتوانید خودتان آن را درست کنید تا ارزان تر در بیاید.
این زیتون پرورده ای که ما به شما آموزش میدهیم به دلیل داشتن رب انار بسیار ملس و ترشُ شیرین میباشد که ذائقه ی هر کسی را ارضا میکند ...
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
زیتون : 500 گرم
برگه زردآلو : 100 گرم
گردو : 100 گرم
سبزی معطر : 100 گرم
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
سیر : سه حبه
آب : یک پیمانه
گلپر : یک قاشق چایخوری
+ نمک و فلفل
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
زیتونها را شسته بعد هسته آنها را در میآوریم. برگه زردآلو را هم پس از شستن به مدت دو ساعت خیس میکنیم.
گردو را کاملاً ساییده، سبزی را پاک کرده و ریز خرد میکنیم.
پیاز و سیر را نیز به صورت ریز رنده کرده همه این مواد را به همراه رب انار به گردو میافزاییم.
کمکم آب زردآلو را داخل آن ریخته تا گردو کمی نرم شود.
در انتها گلپر و فلفل را همراه زردآلو به زیتونها اضافه میکنیم.
اخیراً این زیتون پرورده به خاطر خوش رنگ بودن و مزه ملس طرفداران بسیاری پیدا کرده است.