ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم نحوه ی درست کردن ترشیِ پیازِ شور را آموزش دهیم. یکی از مزیت های این ترشی میتواند قابلیت استفاده کردن از پیاز های کوچکی باشد که معمولا دور ریخته میشوند. اگر در پیاز های خود بگردید مطمئنا چند تا از این پیاز های ریز را میتوانید پیدا کنید و یا اگر هم نه ، آنها را با قیمت بسیار ارزان تر از پیاز های معمولی در بازار بخرید.
مدت زمان پخت : 6 ماه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
۸۰ عدد پیاز کوچک (پیاز ریزه)
سه پیمانه (حدود ۷۵۰ گرم) نمک درشت آشپزخانه
۲۵/۱ لیتر (پنج پیمانه) سرکه سفید
یک قاشق سوپخوری نمک درشت آشپزخانه (اضافی)
یک قاشق سوپخوری شکر
۵/۱ قاشق چایخوری دانه میخک
دو قاشق چایخوری ادویه مخلوط
دو قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه نکوبیده
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
پیازها را با پوست خوب بشویید سپس در ظرف گود بزرگی با نمک مخلوط کنید و کمی آب به آن اضافه کنید. در ظرف را بپوشانید و بگذارید دو روز به همان صورت بماند. طی این دو روز چند بار مخلوط نمک و پیاز را هم بزنید. پیازها را در یک آبکش خالی کنید و پوست آنها را بگیرید. سپس آنها را در ظرف گودی بریزید و ظرف را با آب جوش پر کنید. بگذارید سه دقیقه بماند و بعد آن را در یک آبکش خالی کنید. دو بار دیگر این کار را تکرار کنید. سپس آنها را در شیشه های گرم و استریل بریزید. سرکه، ادویهها و یک قاشق نمک اضافی را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید و ۱۵ دقیقه بدون درپوش بجوشد. سرکه را داغ روی پیازها بریزید تا سطح روی پیاز را بپوشاند و بلافاصله در شیشهها را ببندید. این ترشی تا شش ماه در جای خشک و خنک قابل نگهداری است. پس از بازکردن در شیشه آن را در یخچال نگاه دارید.