ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک سمبوسه کاملا گیاهی را آموزش دهیم که در آن گوشت وجود ندارد و راست کسانی است که از اضافه وزن رنج میبرند و دور کمرشان کمی بیش از حد بزرگ است! این سمبوسه ی گیاهی کالری کمی دارد و در عین حال بسیار خوشمزه است زیرا همان مزه ی سمبوسه های معمولی را تقریبا میدهد.
مدت زمان پخت : 40 دقیقه
مناسب برای 2 تا 3 نفر
آرد : یک پیمانه
نخود سبز آب پز و له شده : نصف پیمانه
لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده : نصف پیمانه
برنج نیمه پخته : نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده : ۲عدد
آب لیمو : ۲قاشق مرباخوری
شکر : یک قاشق مرباخوری
زنیان : یک قاشق مرباخوری
روغن : نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان کافی
روغن برای سرخ کردن
آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸ تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.