برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

با آناناس و گردو کیک درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


کیک آناناس و گردو


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک کیک بسیار خوشمزه و لذیذ با میوه آناناس و گردو درست کنیم. مزه ی این کیک دیگر از تعریف های ساده گذشته و اصلا یه وعععضی... این کیک را میتوانید برای تولد و یا مهمانی های خاک بر سری که اسمش را نمیآوریم چون اینجا خانواده نشسته است استفاده کنید.



   مدت زمان پخت : 100 دقیقه
  مناسب برای 4 نفر




  مواد مورد نیاز :


آرد گندم : 300 گرم
کره (قطعه‌قطعه شده) : 200 گرم
پودر قند : 170 گرم
نمک : نوک قاشق چای‌خوری
پوست لیموترش رنده‌شده : نوک قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ : یک عدد
آناناس کنسروی یا تازه : 750 گرم
آب‌لیمو ترش : 4 قاشق سوپ‌خوری
شکر : 50 گرم
گردو : 100 گرم 





طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :

1. کاسه‌ای آماده کرده، آرد، کره، 70 گرم پودرقند، نمک، پوست لیموترش و تخم‌مرغ را در آن بریزید. پس از مخلوط کردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلوله‌ای را داخل لایه‌ای از سلفون بپیچیدحاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلوله‌ای را داخل لایه‌ای از سلفون بپیچیدو حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
پس از گذشت 45 دقیقه، فر اجاق‌گاز را روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد یا 390 درجه فارنهایت یا شماره 6 بگذارید تا گرم شود.
2. اگر می‌خواهید از کمپوت آناناس استفاده کنید، آناناس‌ها را از داخل آب آن بیرون آورده و با چاقو به دو نیم کرده، در ظرفی قرار دهید. در غیر این صورت، آناناس تازه را پوست کنده، خرد کنید. حالا مقداری پودرقند روی تکه‌های آناناس بپاشید و چند دقیقه بگذارید تا آب آنها کمی کشیده شود.
3. قالب کیکی با ارتفاع کم آماده کنید و سطح داخل آن را با کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید، سپس خمیر را روی آن پهن کنید و حلقه‌های آناناس را روی آن بچینید. مغز گردو را نیز خرد کنید و روی حلقه‌های آناناس بریزید. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود 20دقیقه حرارت دهید تا کیک بپزد.
4. در این فاصله، باقیمانده پودر قند را با آب لیموترش مخلوط کرده، پس از پخت کیک، سطح روی آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته کنید.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد