ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم مرغ سوخاری شده و سُس قارچ را آموزش دهیم. این خوراک در اصل یک پیش غذاست! البته نه برای ما. ما دستور درست کردن سس قارچ را هم آوردیم ولی اگر نخواستید میتوانید از زیتون پرورده به جایش استفاده کنید. از عکس این خوراک که اینطور به نظر میرسد باید لذیذ باشد. حالا خودتان ببینید که چطور است ...
سینه مرغ :
2 عدد
روغن زیتون :
1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط :
1 عدد خرد شده
سیر :
2 حبه
آویشن : نصف قاشق چایخوری
پودر سبزیجات معطر : 2- 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد مورد نیاز برای سُس قارچ :
قارچ :
250 گرم
خامه : 4/3 پیمانه
سس سویا :
یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت :
یک قاشق غذاخوری
کره :
یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون :
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :
به مقدار لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1. فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
2.
هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
3.
روی سینههای مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
4.
در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
5.
تکههای سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آنها را 2- 1 دقیقه سرخ کنید.
6.
مرغها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
7.
روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
8.
در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
9.
خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
10.
کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
11.
سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.