ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آش رشته ای را درست کنیم که با گوجه فرنگی درست میشود! این آش رشته یک ایل را میتواند سیر کند و حسابی هم مقوی و خوشمزه است. البته اگر آشپزی مبتدی هستید بروید اُملت درست کنید و بیخود این همه مواد را هدر ندهید چون حیف است! والا...
اسب پیر میخواهد زرافه کهن ، کار هر کس نیست آش پختن!
والا...
گوشت چرخ کرده :
0/5 کیلو
پیاز رنده شده :
1 فنجان
پیاز داغ :
1 فنجان
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) :
1 کیلو
رشته آشی : 350 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوری
حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس) از هر کدام : 1 فنجان
گوجه فرنگی : 3 کیلو
سیر داغ و نعناع داغ : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سرکه : به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
حبوبات را که قبلاً شسته و خیس کرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و گوشت را به شکل کوفته ریزه درست کنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه کنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف کرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و پوست آن را کنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی کنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید. موقع سرو آش می توانید آن را با کمی سرکه میل کنید که خوشمزه تر می شود.