برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

کیکی شکلاتی پُر از شکلات درست کنید!! + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


کیک شکلاتی پُر از شکلات


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک کیکی درست کنیم که اگر برای بچه تان در روز تولدش درست کنید مطمئن باشید تا هفت نسل من را از جهنم نجات میدهند و مستقیما وارد بهشت میکنند. میپرسید چطور؟ برای اینکه از بس این کیک خوشمزه است بچه ها برای کسی که این کیک را به مادرشان یاد داد دعا میکنند!

پس تو را به روح اجداد من این کیک را درست کنید!!

در ضمن این کیک را کودکان زیر 150 (صدُ پنجاه) سال دوست خواهند داشت!



   مدت زمان پخت : 90 دقیقه
  مناسب برای 5 نفر




  مواد مورد نیاز :



کره : یک فنجان و کمی برای چرب کردن ته ظرف
کاکائو (شیرین نباشد) : یک دوم فنجان و مقداری هم برای ماهی تابه
آرد : دو فنجان
بکینگ پودر : یک دوم قاشق چای خوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چای خوری
نمک : یک دوم قاشق چای خوری
شکر : یک و یک دوم فنجان
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
زرده تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
وانیل : 1 قاشق چای خوری
سرشیر کم چرب : 1 فنجان
شکلات آب شده : 6 اونس (هر اونس برابر با 31 گرم)



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ (هر اینچ معادل 2/54 سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.
با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.
مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه. اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.
از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.

 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد