ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم
آموزش یک سُس بسیار خوشمزه را به شما بدهیم. درست کردن این سس البته کمی زمان بر است اما آخرش یعنی موقع چشیدن این زحمت را فراموش خواهید کرد و لذت خواهید برد ..
مدت زمان پخت : 150 دقیقه
مناسب برای ... نفر
پیاز :
2 فنجان
آب گوجه فرنگی :
2 فنجان
سیر :
3 عدد
آب گوشت :
2 فنجان
برگ دهمست : 1 عدد
برگ بو : 0.5 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی : 3 فنجان
فلفل سیاه : 0.5 قاشق مرباخوری
نمک : 0.5 قاشق مرباخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود ، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید . در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنید . سپس برگ بو را در آن ریخته تا 15 دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود.