ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک خوراک عجیب را آموزش دهیم! اگر تیتر این خوراک را خوانده باشید لابد میگویید این پست سرکاری است و ما داریم شما را مسخره میکنیم! اما نه ... آموزش درست کردن این خوراک خوشمزه و گیاهی در ادامه مطلب آمده و به جان مادرم اگر دروغ بگویم !!
این خوراک به دلیل سبک بودن میتواند به عنوان پیش غذا استفاده شود و یا به عنوان شام برای رژیمی ها ...
مدت زمان پخت : 70 دقیقه
مناسب برای 6 نفر
قارچ تازه و خرد شده :
500 گرم
پیاز کوچک،خرد شده :
1 عدد
نمک :
2/1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :
2 قاشق چایخوری
کدو کنسرو شده : 1 قوطی
خامه : 2/1 فنجان
نعنا خشک شده : 1 برگ
فلفل کوبیده شده : 1 قاشق چایخوری
پاستای خام : 9 عدد
پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی) : 1 فنجان
پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده : 1 فنجان
پنیر پارمیسان (ایتالیایی) : 4/3 فنجان
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ، فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
2/1 فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس 2/1 فنجان از پنیر ریکوتا ،2/1 فنجان پنیر مازارلا و 4/1 فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از 45 دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.