ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک کباب خوشمزه ایرانی را به شما آموزش دهیم که وقتی آموزشش را یخوانید آب از لب و لوچه تان بریزد! این کباب به خاطر فلفل قرمزی که دارد کباب تندی است و مخصوص عاشقانه غذاهای تند ...
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب برای 2 تا 4 نفر
گوشت جوجه : 300 گرم
ماست : نصف پیمانه
خامه : نصف پیمانه
کره : 50 گرم
فلفل دلمهای قرمز : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
ادویه هندی : به میزان لازم
گوجهفرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه : برای تزئین
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
جوجهها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز میخوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجهها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ میکنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده میشود.
اطراف این کباب را میتوانید با فلفلدلمهای قرمز، گوجهفرنگی، لوبیاسبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
نکته: این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید.
واقعا دهنمون آب افتاد!مر30!
http://hegzaco.com
تا تنور داغه نون رو میچسبونی؟

چرا تبلیغ میکنی؟
فکر میکنی من تحت تاثیر تعریفات قرار میگیرم؟
ها؟