ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم شیوه ی درست کردن ترشی عناب را توضیح دهیم. عناب یک گیاه درختچه ای است که بیشتر در مناطق گرمسیر میروید و میوه ی آن به شکل زیتون میباشد که قرمز رنگ است و چروکیده. به عناب خرمای قرمز هم میگویند.
عناب خاصیت دارویی فراوانی دارد و چون ماندگاری ان در حالت معمولی زیاد نیست میتوانید آن را ترشی کنید و همیشه نگه دارید.
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
عناب : 300 گرم
آب : به مقدار لازم
آب لیموی تازه : یکدوم پیمانه
رب گوجهفرنگی : 3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید یا قرمز: نیم لیتر
شکر قهوهای: 3 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودرشده: یک قاشق چایخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
عناب را داخل ظرف بریزید و آبلیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.
یک وزنه سنگین روی عنابها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فروبرود و خیس بخورد. به مدت 3 تا 4 ساعت اجازه بدهید عنابها در این حالت باقی بماند.
سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.
در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید. رب گوجهفرنگی هم در همین مرحله اضافه میشود.
گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
در این مرحله عنابها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب 2 تا 3 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.
بعد از اینکه ترشی شما نیمهسرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.
نکته: به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ. این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.