ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش تهیه ی ترشی از پوست لیمو را بگوییم. شاید به نظرتان عجیب برسد این ترشی اما از همین عجیب بودنش و مزیت ماده ی دور ریختنی بودنش میتوانید نهایت استفاده را ببرید و یک تجارت را اغاز کنید!
بله ... خانم های خانه دار میتوانند لیمو ترش بخرند و آب بگیرند و آبش به عنوان آب لیموی تازه بفروشند و از پوست آن هم برای درست کردن ترشی استفاده کنند و آن را هم بفروشند و از آنجایی که خیلی ارزان در می آید بسیار پرسود است ...
از ما گفتن بود !!
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
سرکه : ۳ لیتر
نمک : قدری
پوست لیمو ترش : ۱۰۰۰ گرم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
برای تهیه این ترشی میتوان از پوستهای لیمو ترش که آب آن را گرفتهایم استفاده کرد. داخل پوستهای لیمو را کاملاً خالی و تمیز میکنیم، برای هر یک کیلو پوست لیمو ۳ کیلو سرکه در نظر میگیریم. پوستهای لیمو را دو بار در آب میجوشانیم و یکی دو روز در آب سرد قرار میدهیم و چند بار آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد لیموها را در صافی میریزیم و روی پارچه پهن می کنیم و دو سه روز میگذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود.
ممکن است کمی نمک روی لیمو بپاشیم که رطوبت آن بهتر گرفته شود و احیاناً پوست لیمو ترش خراب نشود، پوست لیمو را در شیشه میریزیم و سرکه را چند جوش میدهیم و داخل شیشه را از سرکه مزبور پر میکنیم.