ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی یتیمچه بادمجان را آموزش بدهیم. این غذا از سه ماده ی اصلی یعنی: بادنجان ، پیاز ، سیب زمینی تشکیل شده است که قطعا هر سه در خانه همه پیدا میشود.
یتیمچه ی بادمجان یک غذای کاملا گیاهی است و به دلیل استفاده نشدن روغن و عدم نیاز به سرخ کردن ، بسیار سالم و مقوی و همینطور خوشمزه میباشد.
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب برای 4 نفر
پیاز درشت : 4 عدد
بادمجان درشت : 4 عدد
سیب زمینی درشت : 4 عدد
فلفل دلمه ایی : 1 عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد
رب : 1 ق.غ
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن : 2 ق.غ
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کرده و رویش نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود . نیم ساعت بعد بادمجانها را بشویید .
پیازپوست گرفته را نیز حلقه حلقه کرده در ته یک قابلمه بچینید و سپس بادمجانها را روی آن بچینید . فلفل دلمه ایی خرد شده را روی بادمجانها ریخته و روی آن نیز گوجه فرنگی حلقه شده بچینید . لایه آخری را با سیب زمینی پوست گرفته و حلقه شده بچینید . روی آن نمک و فلفل و زردچوبه ریخته و رب و روغن را با نصف لیوان آب اضافه کنید . بگذارید تا خوب بپزد و آب آن کاملا گرفته شود . و به روغن بیفتد ... غذا حاضر است ... نوش جان!