ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک غذای چینی بسیار ساده به نام تیان را آموزش دهیم. این غذای چینی کاملا گیاهی بوده و به دلیل مواد مختلفی که در آن وجود دارد بسیار مقوی میباشد.
مواد مورد نیاز برای درست کردن این خوراک همگی قابل دسترس میباشند و معمولا در آشپزخانه همه میتوان آنها را پیدا کرد.
مدت زمان پخت : 30 دقیقه
مناسب برای 1 نفر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز زرد متوسط
1 قاشق چایخوری سیر، ساطوری شده
1 عدد کدو سبز متوسط
1 عدد کدو حلوایی زرد متوسط
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 فنجان پنیر ایتالیایی، رنده شده
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1. فر را بگذارید در دمای 400 درجه فارنهایت گرم شود. پیاز را خرد کنید و سیر را ساطوری کنید. هر دوی آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون تفت دهید (حدود 5 دقیقه) تا نرم شوند.
2. در حالیکه پیاز و سیر تفت داده می شوند، بقیه سبزیجات را برش های باریکی بزنید.
3. داخل قالب یا ظرف فر مربع شکلی را اسپری روغن بزنید (یا چرب کنید). پیاز و سیر نرم شده را ته ظرف بریزید. برش های باریک سبزیجات را به شکل عمودی و مختلط در ظرف بچینید. سپس آویشن خشک، نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
4. روی ظرف را با فویل بپوشانید و نیم ساعت در فر بپزید. سپس ظرف را از فر درآورده و فویل روی آن را بردارید. رویش پنیر بپاشید و دوباره 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
5. حالا از فر دربیاورید و سرو کنید.