ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش درست کردن پلو بادمجان را به شما هم یاد بدهیم. این پلو بادمجان یک ته چین طور است (!!). یعنی شبیه ته چین درست میشود و شما باید یک لایه مواد را بریزید و یک لایه هم برنج. منتها این غذا کاملا گیاهی است و مناسب برای گیاه خواران و وگان ها.
این غذا برای ناهار بسیار مناسب میباشد اما به دلیل مواد سبکی که در آن به کار رفته است در شام نیز میتوانید آن را درست کنید و استفاده کنید.
مدت زمان پخت : 60 دقیقه
مناسب برای 4 تا پنج نفر
بادمجان قلمی متوسط : 3 عدد
برنج : 2 پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده : 1 پیمانه
شوید تازه : 2 مشت
نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
بادمجونها را هم از قبل پوست بکنید و یک ساعتی بذارین داخل آب نمک بمونه تا تلخیش بره، بعد خوب زیر آب بشورید و بعد مکعبی مستطیل یا مربع خرد کنید. خیلی ریز نکنید، چون وقتی پخته میشه نرم و له میشه.
بعد بادمجونها را بریزید داخل پیازها و تفت بدین.
گوجه فرنگی پوره شده ( گوجه فرنگی را پوست بگیرید و رنده کنید یا بندازین تو خرد کن ) را به این مواد اضافه کنید، بهش به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کنید و بذارین پخته بشه و آبش کم بشه. تقریبا 20 دقیقه براش کافی هست.
برنج را آب کش کنید. کف قابلمه هر ته دیگی که دوست دارین بچینید. به ترتیب یک لایه برنج یک لایه مواد بادمجان و یک لایه شوید خرد شده بریزید تا موادتون تموم بشه.
دور تا دور برنج نصف لیوان آب بریزید، دم کنی بذارین روی در قابلمه و بذارین برنجتون به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت متوسط دم بکشه. کلا پلوهای مخلوط را من به جای آب و روغن فقط آب میدم روش، مواد بین پلو خودش به اندازه کافی روغن داره و نیاز به روغن اضافه نیست.
خب پلوی شما آماده است بفرمائید میل کنید.