ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک برنج خوشمزه با لپه باقلا را آموزش دهیم. این خوراک که قطعا اگر ته دیگ اش را در ادامه مطلب ببینید عاشقش میشوید کاملا گیاهی است و گوشت در آن به کار نرفته.
ماده ی اصلیِ به کار رفته در این خوراک لپه باقلا است و مزه ی برنج هم به همین است. برنج این خوراک در انتها زرد خوشرنگ میشود که به خاطر زرد چوبه است و نه زعفران ...
مدت زمان پخت : 100 دقیقه
مناسب برای 3 تا 5 نفر
پیاز : یک عدد
لپه باقالا : 1 پیمانه
برنج : 2 پیمانه
نمک - فلفل - زردچوبه و روغن : به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
پیاز را را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه و بهش زردچوبه اضافه کنید. ( این پلو رنگش را از زردچوبه میگیره پس باید کمی بیشتر از غذاهای دیگه از زردچوبه توش استفاده کنید) من یک نصفه قاشق غذاخوری سر پر زردچوبه زدم .
لپه باقالا را بهش اضافه کنید و دو لیوان آب هم به موادتون اضافه کنید و بذارین لپه باقالی ها بپزن. زمان پختش کوتاهه .
وقتی نیم پز شد 2 پیمانه برنج شسته شده را همراه با مقدار لازم نمک و مقداری روغن ( که من استفاده نکردم، همون روغن پیاز داغ بسه دیگه! ) داخلش بریزید و بذارین به شکل کته با هم بپزن.
وقتی آب برنج کشیده شد، برنج را وسط قابلمه به شکل تپه در بیارین و با ته قاشق چند تا سوراخ توش ایجاد کنید، دم کنی بذارین و اجازه بدین برنجتون دم بکشه .
میزان آبی که استفاده میکنید به نوع برنجتون بستگی داره، برای برنج من 3 پیمانه آب کافی بود.
روی این برنج کره بریزید و با ماست، سالاد شیرازی، سیر ترشی، یا ترشی میل کنید .