ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم رولت بادمجان را آموزش دهیم. رولت بادمجان برای سینه چاکان بادنجان یک غذای اشرافی ست!
این رولت از ماده های غذایی بسیار متنوع و مقوی ای تشکیل شده و میتواند به عنوان یک غذای کامل و بسیار خوشمزه حتی در مهمانی ها مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به مواد به کار رفته در این خوراک بادمجان بخش اعظم آن را تشکیل میدهد و طعم نهایی آن بسیار لذیذ میباشد.
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب برای خودتان تشخیص دهید!! نفر
بادمجان ورقه شده بلند به میزان دلخواه
اسفناج 50 گرم
زیتون سیاه خرد 100 گرم
پنیر فتا 100 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
نمک، پاپریکا، پودر سیر به میزان لازم
کاپاریس 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری
مواد سس :
آب گوشت یک پیمانه
رب 2 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری
فلفل دلمهای رنده شده 2 قاشق سوپ خوری
سیر سرخ شده یک قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به مقدار لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
در ابتدا بادمجانها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.
1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.
2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمهای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
5 - ادویههای دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6 - سپس سس را روی رولها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رولها مزهدار شوند.