ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم ترشیِ نازخاتون را که یکی از محبوب ترین ترشی های مازنتدرانی ها است آموزش دهیم. مواد این ترشی را می توانید به سادگی در سبزی خرد کن به صورت کاملا ریز دربیاورید و چاشنی ها را به آن افزوده و در کمترین زمان آماده سرو کنید .
این ترشی را در مازندران با کدو پلو و تخم مرغ میل میکنند و بعد از لیته یکی از دوست داشتنی ترین ترشی های مازندرانی هاست.
مدت زمان آماده شدن : 1 روز تا 1 ماه
مناسب برای خیلی نفر !!
بادمجان کبابی شده : 1 کیلو
گوجه : 3 عدد (ضروری نیست. میتوانید استفاده نکنید!)
سیر : 1 بوته
آب غوره : یک و نیم لیوان
ریحان ناز خاتونی یا (ریحان قرمز) چرخ شده : 1 فنجان
نعناع خشک : 2 قاشق
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
با دمجان کبابی شده را خرد کرده و گوجه را خرد می کنیم سیر را می کوبیم و همه این مواد را مخلوط کرده و ترشی اماده است. این ترشی را همان زمان می شود استفاده کرد.