ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی یک دسر بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا از میل کردن آن لذت کافی و وافی راببرید! این دسر از مواد بسیار موقوی تشکیل شده است و بسیار مناسب برای بعد از غذا (پس غذا!) میباشد.
این دسر را با حداقل مواد مورد نیاز در منزل به راحتی درست کنید و در حین تهیه هم مطمئن باشید لذت خواهید برد.
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب برای 3 نفر
پودر ژلاتین : ۱۲ گرم
آب سرد : یک سوم پیمانه
شیر : یک و یک چهارم پیمانه
شکر : یک پیمانه
ماست خامه ای : یک و یک چهارم پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
خامه : 250 گرم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
اول آب سرد رو در یک ظرف فلزی بریزید و پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید . چند دقیقه صبر کنید و ظرف رو روی بخار آب (بن ماری) قرار بدید . شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید . کمی هم بزنید تا شکر حل بشه . وانیل رو اضافه کنید و قبل از جوش اومدن شیر شعله رو خاموش کنید . ژلاتین حل شده رو به شیر اضافه کنید . و اجازه بدید خنک بشه . ماست و با چنگال بزنید تا یکدست بشه و با خامه مخلوط کنید . شیر خنک شده رو با مخلوط ماست و خامه قاطی کنید و کمپوت آناناس بدون شربت رو هم اضافه کنید . دسر رو در ظرف دلخواه بریزید و بمدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بفرستید . اگر مایل بودید میتونید یه لایه ژله بعد از یکساعت روی دسر بدید .
برای تهیه این دسر میتونید از کمپوت بدون شربت هلو،سیب وگلابی هم استفاده کنید .
حتی میتونید از رنگهای خوراکی دلخواهتون در تهیه دسر استفاده کنید .