ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک نوع کیک شکلاتی ای را به شما آموزش بدهیم که تخم مرغ نیاز ندارد و مواد مورد نیاز آن هم در هر یخچالی پیدا میشود جز یخچال خوابگاه دانشجویی ما که انگار مغول ها و قوم یاجوجُ ماجوج و هیتلر و استالین همه با هم بهش حمله کردند !!!
مدت زمان پخت : 40 دقیقه
مناسب برای 3 نفر
آرد :
3 پیمانه
شکر :
2 پیمانه
آب سرد :
2 پیمانه
روغن :
3/2 پیمانه
پودر کاکائو : 2/1 پیمانه
جوش شیرین : 2 قاشق چایخوری
سرکه سفید : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 1 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
ابتدا فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
در یک کاسه بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با یک دستگاه همزن برقی آنها را خوب باهم مخلوط کنید.
خمیر حاصله را در یک کیک پز به ابعاد 6*23*33 که کف و دیوارههای آن چرب شده بریزید.
مایه کیک را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید، حرارت میدهیم.
اکنون کیک آماده است و میتوانید آن را همراه با مقداری بستنی یا خامه و یا پودر قند میل کنید.